asrulFirdaus's FotoPage

By: mohd asrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Feb-2009 09:34 Email | Share | | Bookmark
Assalammualaikum

Alhamdulillah.. dapat gak aku upload beberapa gambar kahwin pelanggan aku yang aku edit... ada lagi actually.. will be done soon..lagi pun aku amik upah design beberapa keping gambar je.sebab aku takder camera pun nak amik gambar orang kawen. aku tolong tolong member untuk touch up gambar2 kawen pelanggan dia. so yang ada kat sini hanya aku buat sample gambar yang aku edit. thanks to you guys coz dengan rela hati come n see my fotopages. huhu... thanks.. thanks... And if u guys dont mind to drop me testimonials.. terima kasih diucapkan.. aku akan jadikan panduan berguna untuk masa depan. untuk sebarang cadangan ker, pertanyaan ker, nak tolong touch up ker.. boleh buat payment by acc transfer ker..hehee.. aku buat ni pun untuk suka2.. dah jadi hobi pulak..so boleh la e-mail aku kat
asr_bear@yahoo.com
sekian.. terima kasih =)


Sunday, 15-Feb-2009 09:35 Email | Share | | Bookmark
Tengku Syed Fayadh & Juliana

 
 
 
View all 5 photos...
Majlis Persandingan Tengku Syed Fayadh & Juliana diadakan di Desa Kemayan Golf Resort, Seremban, Negeri Sembilan.


Saturday, 14-Feb-2009 17:37 Email | Share | | Bookmark
Natasya & Asrul

 
 
 
View all 6 photos...
Majlis persandingan Natasya & Asrul di Seremban, Negeri Sembilan






for inquiry e-mail me please

asr_bear@yahoo.com


Saturday, 14-Feb-2009 17:22 Email | Share | | Bookmark
En. Huda & Sal

 
 
 
View all 6 photos...
Di Muar,Johor.


Saturday, 14-Feb-2009 17:07 Email | Share | | Bookmark
Ashraf & Eezani

 
 
 
View all 6 photos...
Ni Gambar kahwin En. Ashraf dan isteri di Pulau Pinang.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net